Sunday, June 14, 2009

Oreda

Jag har förvaringsproblem. En hobby som innebär att man bara MÅSTE köpa på sig en massa pinaler medför kaos i min lilla lägenhet, särskilt som jag måste plocka fram allt varje gång jag ska pyssla. Just nu ligger allt hyfsat organiserat i en massa olika små lådor av olika slag, men en massa lådor blir det...se bara:















Köpte en liten portabel lådgrej på Granit igår, som ersättning för en jättestor låda där allt bara låg huller om buller i en enda hög:















Nu tror jag inte att jag är ensam om det här problemet..! Tips emottages tacksamt, liksom förstahandskontrakt på större lägenhet med balkong. :)

Posted by Picasa

3 comments:

  1. Clas Ohlson! Där finns hur mycket smarta grejer som helst. Jag har förvisso en hel möbel att trycka in mitt jox i (effektiv - byggbar historia, som jag staplat från golv till tak. Sväljer mycket, men är ständigt överfull!), men jag kör ändå mycket med deras stapelbara plastkorgar. Sen har de såna där skruv-och-mutter-småförvaring, men massa smålådor, guld för dekorationer....

    Säg vad du behöver förvara, så är det enklare att komma med tips! IKEAs Expedit är annars ett bra tips, för det finns en insats med hängmappsystem - perfekt att förvara papper i!

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:31 AM

    Vilka bra tips...ska genat kolla in dem, jag har precis samma bekymmer här. När man pysslat lite så drar man sig för att plocka ihop eftersom man då vet att det dröjer till nästa gång eftersom det tar sån tid att plocka fram igen...
    ha en bra dag!
    Kram Stina

    ReplyDelete
  3. Halloj!
    Kul med ett nytt inlägg från dig!
    Snygg förvaring från Granit:)

    Din mammas loppis låter spännande..får kanske ta mig en tur till Kungälv!

    Vi hörs,
    Kram Jenny

    ReplyDelete