Friday, May 22, 2009

Spotify

Har haft Spotify ett tag men inte riktigt använt det förrän idag...och nu kan jag inte slita mig! Har suttit och sökt på allt möjligt gammalt, nu lyssnar jag tex på When will I be famous med Bros, kanske någon som läser detta får flashbacks? :)

Tänkte lägga in en bild på snyggingarna, men det verkar inte funka idag...min nya dator kommer inte så bra överens med Blogger.

3 comments:

 1. Halloj!
  Ja Bros kommer jag ihåg, var ju helt tokig i dem (o lite småkär i Matt Goss) back in the eighties!! I min garderob i flickrummet hemma i Älvängen hänger det fortfarand en Bros plansch, hihi!

  Hoppas allt är väl med dig! Du får gästa Kråkered snart:)

  Kram Jenny

  ReplyDelete
 2. Anonymous1:03 PM

  Nog minns man Bros...Lars var ju DJ på den tiden:)
  kram Stina

  ReplyDelete
 3. Anonymous11:58 AM

  Testa att byta browser om den du har inte gillar Blogger? Jag kör förvisso Mac, men när jag skaffade den upptäckte jag snabbt att Safari vägrade komma överens med vissa bloggar jag ville kunna kommentera i. Firefox vållar mig inga som helst problem, så nu kör jag det istället.

  Och Spotify är verkligen hur bra som helst. Jag är lite ledsen för att jag inte får köra det på jobbet, utan måste krångla med köpemusik och iPod och grejer - istället för att "ha" ALLT att välja på.

  Bros gillade jag aldrig... Däremot har jag hittat en massa andra 80-talsgodingar som är som gamla goda vänner man inte träffat på länge. Howard Jones var ett sånt fynd för mig...! *s*

  ReplyDelete