Monday, March 16, 2009

Veckan som gick

Veckan som gick var händelserik. Förutom jobb (såklart), så var det pubquiz på Paddington på tisdagen, hockeymatch med domarskandal på onsdagen, ostron och löjromsprovning med efterföljande skaldjursbuffé på torsdagen och bio i fredags. Allt detta toppades med en rejäl magsjuka lagom till helgen, fast jag tror inte det berodde på skaldjursfrossan även om det kan vara lurigt. Mår bra idag dock. :)

Tog lite bilder på det dignande bordet, men tyvärr ville min bluetooth inte funka så jag kunde inte ladda över bilderna från mobilen. Smarrigt var det hur som helst!

Den här veckan blir också lite hektiskt, ska till Stockholm onsdag-torsdag på Webbdagarna. En årlig tradition som brukar vara kul, oftast är det också enda gången på året jag kommer till huvudstaden. Ska bo på ett hotell som öppnade förra veckan, men minns inte vad det heter...fint ska det vara iallafall, bilder kommer! (Det var f.ö. det enda rummet som gick att få tag i som inte låg i Solna eller långt utanför centrum, ska dela ett dubbelrum med min kollega.)

Kram till alla som läser :o)

2 comments:

 1. Hej! Blir lite avis på ditt spännande liv, hihi!

  Här på landet är allt som vanligt, förutom att Jansson har fått en parasit på benen ( o några av de andra oxå) så vi måste smörja in hans ben med vaselin..undrar hur det ska gå..du kanske kan komma o göra det istället för mig så åker jag till Stockholm??? ;)

  Kram Jenny

  ReplyDelete
 2. Anonymous12:38 AM

  Trevligt att komma iväg sådär mitt i veckan! Hoppas det blir en bra resa och att du får lite tid för shopping också;)
  Även om vi nu sagt upp vår lilla lya i Solna så kommer vi nog åka ner och lyxa oss på hotell emellanåt ändå. Stockholm är underbart:)
  kram Stina

  ReplyDelete