Sunday, January 18, 2009

Kakeldrömmar

När jag någon gång blir med hus vill jag absolut ha ett badrum med orientalisk mosaik! Tycker det är jätteläckert och så mycket roligare än standardkaklet jag har idag - vitt och vitt med en rad i blått. Hyreshusägare verkar inte vara så värst fantasifulla.


(Bild från moroccan-furniture-decor.com)


Förresten så känns det spännande med ett nytt år! Ska fortsätta med 2008 års föresats att tänka positivt och ska också försöka mig på lite nya grejer. På tisdag ska jag på pubquiz med okända grannar och om några veckor ska jag testa lindy hop, det kan gå hur som helst. :o)

3 comments:

 1. Hej Kristina, vilken fin blogg du har:),
  kaklet är görsnyggt, hade varit jättefint i ett badrum! Måste lägga upp din blogg bland mina favoriter. När kommer du o hälsar på oss här på Kråkered?? (Tuppen Jansson undrar oxå...hihihi)Kram Jenny

  ReplyDelete
 2. Snyggt kakel!
  Vi har tänkt renovera sen vi flyttade in här för sådär 20 år sen, visst har det blivit lite tapetsering med jämna mellanrum, men den där genomtänkta ordentliga renoveringen har vi fortfarande inte kommit till skott med. Kanske 2009 kan bli det där året när man gör allt man tänkt som inte blivit av....
  kram Stina

  ReplyDelete
 3. Ja, det där med tjugoårsplaner känner jag igen, jag är inte den driftigtast när det gäller hemmaprojekt...får ta och hitta en händig karl istället. :o)

  Jenny, kommer gärna och hälsar på snart igen. Ser fram emot grillning på altanen när det blir lite varmare ;-).

  ReplyDelete