Saturday, June 27, 2009

Skåne!

Är nyss hemkommen från en härlig vecka på målarkurs i Skåne! Kursen hölls på Fridhems folkhögskola i lilla Svalöv, och jag kan verkligen rekommendera en vecka där. Väldigt spartanskt boende i studentrum, men fantastisk mat och mysig miljö. Att vädret var topp gjorde inte saken sämre. :) Kolla gärna in sommarkursprogrammet, det finns en massa kul att gå.


















Sexton damer i varierande ålder kluddade i fem dagar, och vi hann med lite sightseeing i området också...visst är vallmoblommorna vackra??


















Jag undrar förresten vad det kommer sig att det mest är kvinnor som går på kurs?

Posted by Picasa

Sunday, June 14, 2009

Oreda

Jag har förvaringsproblem. En hobby som innebär att man bara MÅSTE köpa på sig en massa pinaler medför kaos i min lilla lägenhet, särskilt som jag måste plocka fram allt varje gång jag ska pyssla. Just nu ligger allt hyfsat organiserat i en massa olika små lådor av olika slag, men en massa lådor blir det...se bara:















Köpte en liten portabel lådgrej på Granit igår, som ersättning för en jättestor låda där allt bara låg huller om buller i en enda hög:















Nu tror jag inte att jag är ensam om det här problemet..! Tips emottages tacksamt, liksom förstahandskontrakt på större lägenhet med balkong. :)

Posted by Picasa