Sunday, February 01, 2009

Helgaktiviteter

Igår var jag och såg Mary Poppins på Göteborgsoperan. Det var på mammas initiativ, jag är normalt ingen musikalfantast (eller operafantast heller för den delen). Men, folk som hade sett den sade att den skulle vara fantastiskt bra så jag gick dit med öppet sinne. Tyvärr blev det som vanligt, tankarna flög iväg åt alla möjliga håll och mot slutet satt jag nästan och somnade. Och tänkte skamliga tankar som att "för de här pengarna kunde jag ha gått på fyra biobesök". De som uppträdde var jätteduktiga, det är inte det, men jag är ingen bra publik helt enkelt. Men scenografin var häftig!
Den största behållningen av kvällen var istället en finfin oxfilé med grönpepparsås som jag glufsade i mig i trevligt sällskap av mor och syskon.

Idag blev jag inspirerad av Stinas Facebook-status och scrapbookade lite. Har fastnat i denna underbara hobby som jag upptäckte i höstas, skönt att koppla bort hjärnan och göra något kreativt! Dyrt som attan blir det också för en köpgalning som jag, vet inte hur många tusen jag har spenderat på småpryttlar. Förhoppningsvis kommer ni inte att behöva se mig i Lyxfällan. :o)

3 comments:

 1. Anonymous11:38 AM

  Jag har inte varit på musikal sen....minns inte ens om jag nånsin varit på musikal. Jag har lite svårt för konceptet:)
  Däremot var jag och scrappade idag DET var kul!Inför varje träff på föreningen så blir det en shoppingrunda med sånt jag "kanske behöver". Sen ligger lokalen ett stenkast från panuro så på lunchpausen köper man på sig sånt som man behövde på riktigt.....hehe

  ReplyDelete
 2. OJ har ni en förening, vad kul! Jag försöker hitta scrapkompisar här men jag har inte lyckats än...göteborgare är så anonyma. :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous10:52 PM

  Här kommer en länk till vår studiecirkel www.pysselochscrap.se
  Tistelolja har mamma säkert köpt på hälsokost, hon var ju väldigt engagerad i sånt när vi var små. Själv använder jag sesamolja, eller annan som inte smakar starkt.

  ReplyDelete