Monday, December 08, 2008

Köpa köpa


Idag efter jobbet gick jag in på Panduro för att kolla om de hade metallfolie, det hade de inte. Istället kom jag därifrån med en förvaringsbox i plast, en stämpelgrej, blandade band, limgrejer och nåt mer som jag har glömt. Ajajaj. Det är så svååårt att inte köpa såna där små kul grejer som nästan inte kostar nånting var för sig. Dessutom hade jag ju inte köpt en enda onödig pryl sedan lönen kom så det var jag värd. Den här gången. :-)

Sen tog jag en tur in till Nordstan. Det skulle jag ha låtit bli, för jackan var varm och halsduken virad tre varv runt halsen. Den halvalkoholiserade mannen framför mig i kön på Pressbyrån tyckte det var såå trevligt att prata med tjejen i kassan och kön bara växte och växte. Panik! Var en sekund från att slänga tidningen och bara gå, men sen blev det äntligen min tur, puh! Gick vidare och blev tilltalad av en äldre man och jag tänkte "Åh nej, inte fler galningar" fast han påpekade bara snällt att min långa halsduk (som jag inte orkade ha virad i tre varv runt halsen längre) släpade i marken. Gulle-farbror. :-)

Hungrig och matt gick jag in på Feskarbröderna och hittade till min glädje en räksallad som jag högg och betalade, därefter snabb marsch till bussen. Och den kom på direkten och jag slapp stå, jippi!

Dagens kontenta: Gå inte in i Nordstan med dunjacka.

2 comments:

  1. Åh... en sån där väska skulle jag behöva och "fiskelåda" för småprylar man har överallt just nu:)

    ReplyDelete
  2. Ja, en låda med en massa fack köpte jag, jättebra!

    ReplyDelete